VRH B

greyhound greyhound greyhound puppy

greyhound

B vrh / Vürf B – JUMPING JET nar. / geb. 8.4.1999 (6/3)

Otec / Vater Rijan of Felicity´s Home

Matka / Mutter Frigie Riuna

Vrh devíti štěňat, kde se narodilo 6 pejsků a 3 fenky. Všichni černí, 2 psi v pískové barvě. Až na jednu výjimku byla štěňata dobře umístěna a později se všichni ukázali na dráze. Byli to dobří závodníci, i když většina z nich byla toho typu, který dospívá později. Zejména někteří pak na dráze dozrávali jako víno a vydrželi neobvyklý počet sezón. Vrh nejlépe prezentoval Bandit Beast a Boogie-Woogie.

čára

BAD RELIGION JUMPING JET „Ringo“

Majitel / Besitzer Martina Dostálová, České Budějovice

BAD RELIGION JUMPING JET BAD RELIGION JUMPING JET

Vysoký černý pes se na dostizích moc neukázal a tak nedostal ani příliš šancí se vypracovat k nějakým výsledkům. Viděli jsme ho zřídka, určitě si zasloužil více. Ringo byl v mládí velmi energický, byl typ psa, který dospívá ve třech letech. To už jsme ho ale nikde neviděli.

Tituly: CAJC, 3x CAC, R.CAC, R.CACIB

Úspěchy: Ringo byl na dostizích pouze několikrát a předvedl průměrné výkony. Největším Ringovým úspěchem by asi bylo, kdyby dostihy jeho paničku více bavily a kdyby s ním měla trpělivost a dodělala aspoň šampionát!

Nejlepší dostih: 3. místo v mixu 5 psů (květen 01), 3. místo na písku (01)

čára

BANDIT BEAST JUMPING JET „Bája“

Majitel / Besitzer František Bravenec, Sazovice

BANDIT BEAST JUMPING JET

Tmavě pískový statný pes, který 6 let podával na dráze stabilně slušné výkony s pěknými časy. Bája byl vždycky bojovník a běhal srdcem. Vyhrál mnoho dostihů v silné i slabší konkurenci, některé ještě jako starší pán v letech.

Tituly: Mistr Moravy 2001,2004,2005, Dostihový vítěz 2001, CACIL, CACT, R.CACT

Úspěchy: Bája přišel na dostihy řádně vyškolený, jen nevím, jestli víc od už zkušeného páníčka nebo jestli pochytal moudra od staršího bratra Trávy. Slibně začal a slušně pokračoval. Nejlepší sezónu měl jako dvouletý, to vyhrál 9 dostihů z deseti. Bája běhal dlouho dobře a i když dvě sezóny omezil starty kvůli prstům, vrátil se vždy ve stejně dobré formě.

Nejlepší dostih: 2x 1. místo z konkurence 8 psů v mixu (duben 01, duben 02); 4x 1. místo ze 6 (duben, červenec 01, duben 02, září 04)

čára

BLACK CHAMP JUMPING JET „Ypsi“

Černý pejsek s bílým znakem ve tvaru Y na prsou. Zemřel jako šestitýdenní štěňátko na perforaci střev. Jednalo se u něj o velkou ztrátu střev.

čára

BLACK-JACK JUMPING JET „Jack“

Majitel / Besitzer Alice Polochová, Frýdek-Místek

BLACK-JACK JUMPING JET

Statný černý pes, který na dráze nebyl moc často, ale když přijel, podal takový výkon, že to stálo za to. Škoda, že jsme ho neviděli častěji.

Tituly: CAJC, Junior šampion krása a výkon 2000, Mistr ČR 2000, R.CACIL

Úspěchy: Jack překvapil svými skvělými výkony už jako mladý, když vítězil s obrovskými náskoky. Vyhrál svůj první dostih a řádně navnadil páníčky. Později ještě vyhrál několik dostihů na trávě i na písku.

čára

BORN FREE JUMPING JET „Boris“

Majitel / Besitzer Věra Panchártková, Hradec Králové

BORN FREE JUMPING JET BORN FREE JUMPING JET BORN FREE JUMPING JET

Velký pískový pes se stabilně slušnými výkony, ty vyšší pozice ale musel zanechávat svým sourozencům. Přesto se mu povedlo několikrát vyhrát a pěkných výsledků dosahoval i na Praskačce. Po rabdomyolýze jsme ho dlouho na dráze neviděli, vrátil se až jako šestiletý senior.

Tituly: Klubový šampion, 2x CAC, R.CAC, Mistr ČR 2002, Dostihový vítěz 2002, Senior Mistr ČR 2006, Senior Dostihový vítěz 2006

Úspěchy: Born naběhal spoustu dostihů na Praskačce zhruba se stejnými výsledky jako trávě, tzn. že se většinou umisťoval do 3. místa a několikrát zvítězil. V roce 2003, kdy měl být v nejproduktivnějším věku odešel na dva roky marodit.

Nejlepší dostih: 3. místo v konkurenci 6 psů – za Bandit Beast a Black-Jack (červenec 01); 3. místo ze 6 psů v mixu (květen 02)

Nejlepší dostih: 1. místo z 5 psů – 1. dostih za dospělé (říjen 00); 2. místo ze 6 psů – vítěz Bandit Beast (červenec 01); 3x 1. místo na písku (00,01)

čára

BRIAN-SON JUMPING JET „Brian“

Majitel / Besitzer Juraj Cihlář, Břeclav

BRIAN-SON JUMPING JET

Vysoký černý pes, velmi rychlý, s profesionálním stylem. Bohužel se předváděl pouze jako sólista. Brian byl velmi temperamentní a stále veselý. Ve společných bězích působil poněkud roztěkaně a nesoustředěně, přestože nebyl rváč. Brian byl typ psa, který dospívá velmi pozdě a který stále potřebuje připomínat základní výchovu. Zda by dozrál v poklidného psa a pak by začal běhat spolehlivě v konkurenci se už můžeme jen domnívat. Z jedné jarní procházky už se nevrátil. Zemřel mladý, tragicky na následky pokousání, když si ho za oběť vybraly problematické brazilské fily. Byl nalezen v zoufalém stavu a už mu nikdo nedokázal pomoci.

čára

BLACK MIND JUMPING JET „Emilka“

Majitel / BesitzerJakub Beran, Praha

BLACK MIND JUMPING JET

Jemná černá fenka si dráhu sotva stihla vyzkoušet. Zemřela velmi mladá o Velikonocích v r. 2001 tragicky při srážce s vlakem.

čára

BOOGIE-WOOGIE JUMPING JET „Bugy“

Majitel / Besitzer Jumping Jet Kennel

BOOGIE-WOOGIE JUMPING JET BOOGIE-WOOGIE JUMPING JET

Černá fenka střední velikosti, která svůj styl za 6 let poctivého běhání vypilovala do naprosté dokonalosti. Nikdy neodešla z dráhy se zraněním, za celou dobu neměla ani výron. Kariéru zakončila velmi důstojně výborně obsazeným vyhraným dostihem a 3. místem z mistrovství světa. V tomto věku už pochopitelně nevyhrávala rychlostí, ale stylem, zkušenostmi a houževnatostí. Bugy je správná kamarádka do nepohody, která dokáže dodat energii. S úsměvem, který umí dokonale, stále dokazuje svoji vitalitu a elán.

Tituly: Český šampion, Klubový šampion, Junior šampion krása a výkon 2000, R.CACIB, BOB, Klubový mistr 2000, 2004, Mistr ČR / 480m 2001, 2003, Mistr Čech / 480m 2001, 2004, M ČR / 280m 2002, 2004, Mistr Polska 2003, Dostihový vítěz 2001, 2002, 2004, 2x CACIL, CACT, CCW, Vítěz Štýbnarova memoriálu 2004, Vítěz memoriálu S. Lehnertové 2001, 2003, Vítěz Grand Prix.

Dosavadní úspěchy: Bugy vyhrála spoustu různě obsazených dostihů. Jako mladá zářila na Praskačce, kde 5x vyhrála. Na trávě měla soupeře různé kvality, čím lepší byli, tím poctivěji bojovala. Často vyhrála díky výbornému stylu, který postupem času ještě vylepšovala. Výborně startovala a nenechala si ujít žádnou příležitost k nejlepší pozici. Ověnčena mnoha tituly odešla „na mateřskou“ a vzorně a pečlivě odchovala 9 štěňat.

Nejlepší dostih: 3. místo z konkurence 8 psů v mixu –1. Bandit Beast, 2. Alien Trail (září 01); 2. místo na ŠM za Alien Trail z konkurence 4 fen a 4 psů (listopad 01); 3. místo z 8 (jediná fena) za Bandit Beast a Amber Split (duben 02); 2x 1. místo ze 6 v mixu (květen 02, červen 04); 2. místo z 8 v mixu (srpen 04); 1. místo v mrtvém doběhu se C´est la vie J.J. (říjen 04); 3. místo z 8 fen (duben 05); 3. místo na MS z 12 fen (červen 05); 1. místo z 8 v mixu (červen 05)

čára

BUBBLE BROOK „Hvězdička“

BUBBLE BROOK JUMPING JET

Černá fenka s bílou hvězdou na prsou byla prodána majiteli, který ji za podivných okolností rychle prodal dál. Zmizela beze stopy.

 



Komentáře nejsou povoleny.