VRH E

  greyhound vrhe1w greyhound

greyhound greyhound greyhound

jumping jet MininkyMB jumping jet

E vrh / Vürf E – JUMPING JET nar. / geb. 3.10.2005 (8/1)

Otec / Vater Rugged Coast

Matka / Mutter Boogie-Woogie Jumping Jet

Vrh devíti štěňat, 8 psů, 1 fenka. 3 psi žíhaní, 4 černí, 1 pes bílý s černými plotnami, fenka bílá s žíhanými plotnami. Přestože většina nových majitelů se jevila jako velmi perspektivní, na drahách se jich moc neukázalo.

čára

ELECTRIC DREAM JUMPING JET „Vasil“

Majitel / Besitzer Lucie Rubešová, Janovická Lhota

electric dream jumping jet

Vyrovnaný bíločerný pes, který už v dospívání ukázal, že mu to bude dobře běhat. Majitelka k němu přistupovala velmi zodpovědně a šetřila ho. Běhal krátké tratě na dráze Praskačka. Na jiné trati nebyl a skončil s dostihy ještě před ukončením provozu na této dráze.

Dosavadní úspěchy: Vítěz Derby na Praskačce

čára

EMBARGO FICTION JUMPING JET „Embi“

Majitel / Besitzer Jindřich Silbernágl, Vysoká nad Labem

Žíhaný pes, jako malé štěně byl zřejmě otráven, 2 měsíce proležel v posteli na kapačkách. Na jaře 2007 pro něj majitelé hledali nové umístění. Než došlo k realizaci, pes byl po smrti, údajně ze zdravotních důvodů.

čára

EMPIRE STYLE JUMPING JET „Elf“

Majitel / Besitzer Marie Vitáková, Brandýs nad Labem

Velký žíhaný pes, sebevědomý, plní roli společníka v rodině, která ho miluje. O uplatnění na dostizích jsme několikrát diskutovali, zůstalo u slibů o vyzkoušení.

čára

ENTERPRISE VIEW JUMPING JET „Viktor“

Majitel / Besitzer Milada Sedláčková, Kostelec nad Labem, Ford Bohemia Kennel

enterprise view jumping jet enterprise view jumping jet enterprise view jumping jet

enterprise view jumping jet enterprise view jumping jet enterprise view jumping jet

Pěkný žíhaný pes, vyšší, výborný v povaze. Klidný, veselý a vyrovnaný. Má úžasnou rychlost, skvělou první zatáčku, bohužel pomalé starty, někdy vyloženě spí v boxech. Na tom by chtělo zapracovat!

Tituly: Mistr ČR 2007, Klubový mistr 2007, Vítěz Štýbnarova memoriálu 2007, V1 na klubové výstavě

Dosavadní úspěchy: Jednoduše pes s přirozeným talentem. Na naše poměry běhá neuvěřitelné časy – běžně kolem 28:7, ale také 28:4. Držitel traťového rekordu v Mladé Boleslavi, v Lednici, kde je dráha daleko rychlejší, je čas měřen neoficielně.

Nejlepší dostih: 1.místo z konkurence 9 psů v mixu před Druppi Co Co (květen 07); 1.místo na mistrovském dostihu před Erbi Co Co (říjen 07); 1.místo na mistrovském dostihu před Cooliskas Viper (listopad 07)

V r. 2008 ukončil dostihovou kariéru, když si v dostihu zlomil nohu.

čára

EXCELSIOR MAYOR JUMPING JET „Topík“

Majitel / Besitzer MVDr. Petra Schmidtová, Žiar nad Hronom

excelsior mayor jumping jet

Středně velký černý pes prodán do rodiny s vipetkami. Jako štěně si díky úrazu přetrhal kolenní vazy. Majitelé prominou, ale pes je nevychovaný se spoustou špatných návyků vůči celému okolí. Možná proto, že na něj bylo příliš dlouho pohlíženo jako na chudinku nemocného. S takovým psem je pak těžké pořízení, obzvláště na dráze, navíc když ví, co je to lovit živou zvěř!

čára

EXPERIMENT ME JUMPING JET „Perry (Mason)“

Majitel / Besitzer Michal Kristan, Hostinné

Silný, malý černý pes, prodán do rodiny, která jezdila na dostihy s basenji a faraónem. Od té doby, co do smečky pořídili greyhounda, na dostihy nejezdili.

čára

EXPLORER NOEL JUMPING JET „Pepa“

Majitel / Besitzer Monika Kupková, Meziříčí

explorer noel jumping jet

Menší černý pes, velmi milý, přátelský, vzorně vychovaný a poslušný. Umístěn do rodiny s italskými chrtíky. Začal běhat slušně a nadějně, ale byl poznamenán několika střety na dráze a začal se bát kontaktu s ostatními psy, aniž by sám napadal. První sezónu doběhal sólově aby dostal šanci najít ztracenou jistotu. Pak majitelé na dostihy přestali jezdit.

Dosavadní úspěchy: Při bězích mladých vždy dobíhal za svými sourozenci Viktorem a Mini, pak přestal běhat FCI dostihy a upadal jeho výkon i spolehlivost.

Nejlepší dostih: 4. místo na ŠM (květen 07) z konkurence 9 psů v mixu

čára

EXTASY GOING JUMPING JET „Nik“

Majitel / Besitzer Jana Braunova, Kostelec nad Labem

extasy going jumping jet extasy going jumping jet

Menší, lehký černý pes, sebevědomý, stále hravý. Přišel do smečky greyhoundů, kde byla i o něco starší štěňata. Jako štěně byl nerozumně pouštěn na dráze, výsledkem byl výkon hodný exhibicionismu. Ve věku, kdy se potřeboval začít samostatně učit, na dráze nebyl. V současné době má zažitých už mnoho negativních zkušeností z různých drah. Pozdě dospívající pes potřebuje hodně trpělivého individuelního přístupu a samostatné práce! Ukázkové běhy štěňat pro pobavení diváků nebo zaplnění programu jsou zárukou, jak zkazit psa.

čára

EMBASSY EXPLOSE JUMPING JET „Mini“

Majitel / Besitzer Jumping Jet Kennel

embassy explose jumping jet embassy explose jumping jet embassy explose jumping jet

embassy explose jumping jet embassy explose jumping jet embassy explose jumping jet

Rychlá, menší, ale pěkně stavěná fenka, bílá s žíhanými plotnami. Sotva si splnila dostihovou licenci, skončila. V kariéře jí zabránila komplikovaná fraktura zadní nohy. Škoda, Mini je hrozně fajn.

Tituly: R.CAC z MVP

Dosavadní úspěchy: V jediném dostihu běžela bez bratra Enterprise View, stal se jí osudným, běh sice vyhrála v čase 29:20, ale do cíle doběhla se zlomenou nohou.

Nejlepší dostih: Dvě 2.místa v mladých za Enterprise View J. Jet, to samé v dospělých. 3.místo na ŠM (květen 07) z konkurence 9 za Enterprise View J. Jet a Druppi Co Co, kdy vyhrála rozběh (1 .dostih za dospělé)



Komentáře nejsou povoleny.